Wihoo!

Duktiga Mover skötte sig utmärkt igår och vi red på hela 69% (poängrekord nånsin!) :D var dock många duktiga med så slutade på en 7e plats, 1 poäng från färgad rosett, typiskt. Även laget gick det bra för och kom då 2a!! bra utgångspunkt inför kommande omgångar :)

Efter hemkomst igår åkte jag och Micael till Frida & Henrik på lite kräftskiva - gött! 

Och idag gör jag min sista lediga dag för imorn börjar slitet på jobbet igen. Typ bara en månad tills vi åker till Turkiet iaf, och Ullared redan om 3 veckor :))


Tävlingsmorgon

Dags för tävling igen! LB:2 i Filipstad ska vi starta idag. Jag har matat Mover med lite extra kraft för att förhoppningsvis få till lite (OBS! Inte jättemycket) egen energi som jag har har saknat på de senaste tävlingarna. Hoppas det funkar lagom bra ;)
Ser han taggad ut?




Typ 30 timmar strömlöst?

Så himla lyxigt att vakna och ha ström. Kunna gå på toa, ha kall mat i kylen och dessutom tända lampor där det behövs. Och ladda mobilen. Var strömlöst här från måndag ca 16, och vi fick inte tillbaka den förrän sent i går kväll. Herrejösses vad dåligt rustad man är! Idag ska ja njuta av att allt funkar som det ska igen :)

Tre guldstjärnor...

... Och en morotspåse till Mover för hans uppförande idag. Lastat sig själv både till och från ridskolan och dessutom stått helt lugnt och stilla för att få sadel på sig när vi väl kommit dit ⭐️ Att han sedan var tung och inte så alls jättekul att rida, det bortser ja från idag. Kan ju faktiskt ha varit mina nya ridstövlars (från helvetet?) fel också. Hur ens lär man sig rida igen? :P




SEMESTER

Äntligen får jag också semester! Visserligen lagom tills solen gått ner och väderleksrapporterna lovar regn hela veckan, men är ju ledig i alla fall.
Under semestern ska jag:
- Klippa mig
- Skaffa pass
- Rensa i skrotrummet
- Sköta gräsklippning
- Rida dressyr minst 2 dagar/vecka
- Träffa Mari, Emma, Louise och Marre
- Plocka blåbär
- Följa med Elin och Izza till Husaby
- Läsa böcker
 
Va nog ungefär det :) Ganska lagom mycket känns det som. 23 augusti kan det även hända att jag och Mover är med i första omgången av div II (fick mersmak av lagtävlingarna sist) som går i LB:2. Omg II & III är han dock utlånad till Elin som isf startar LA:3 på honom. Kanske lite tidigt men vad gör man inte när Torsby är fullt av halta hästar. Vi vet ju att han gör så gott han kan iaf, och lättlärd är han också, så ska nog gå att få till. Även skönt att Elin rider som har lite mer rutin i klasser över LB!
 
 

RSS 2.0