DR. House.

Jaha, då var det dax för det tydligaste hösttecknet av dom alla.. En ny säsong av House (den sista?). Har suttit bänkad till första programmet varje augusti sen 2006, börjar få rutin på popcornspoppandet nu ;) Lessamt om det är sista dock?! Eller så får man helt enkelt börja på säsong 1 igen!


.tusen dagar till.

Lyssnar på Picazzo och får massa fina minnen ♥
.
    
.
Vill du hålla mig i handen som den dagen i april?

Blötväär!

Frågan är ju hur mycke regn det finns ens? Jag myser upp mig i soffan med helgens överblivna godispåse och ser om jag hittar nån dålig film så får den här söndagen va hur blöt den vill tror jag ;) 

På förmiddagen va jag iaf och kollade på dressyrtävling på ridskolan, så nånting "vettigt" har jag väl kanske gjort idag. Annars har det varit en lugn och ganska oplanerad helg - gött!


Fångarna på fortet

Med ANTON HYSÉN!! Vilken timing ;) där va den fredakvällen räddad :D


Dressyrkommentatorn

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4354&grupp=18057&artikel=5224243&play=4081617&playtype=Ljudklipp
.
Haha, jag som missade typ hela OS eftersom det iår va på dagtid (=jobbtid) har helt missat det här.. Är det på riktigt? Nästan så att dressyr kanske kan va roligt och lyssna på nu även för dom som inte gillar hästar/ridning/dressyr egentligen? :P

SNÖ ?!

Foto: Nog för att det har varit en kall sommar men snöhögar på gräsmattan i augusti är väl och ta i?!
.
Idag när jag kom hem från jobbet hittade jag några snöhögar på gräsmattan. Det är väl lite lurt i Augusti kanske?
Fast i Augusti förra året hade jag ju faktiskt snöbollskrig på törj, så ingenting är ju omöjligt :)
Trodde dock dom hade ställt in det i år, men kanske får bli ändrade planer?!

Härlig helg i finerst stöga :)

Helgen har verkligen varit jättebra. Rangen är superfint, och speciellt när det är fullt av härliga människor.
Vi har grillat och badat i regnet, druckit öl, spelat spel, åkt minibuss, vissa har tilloch med sjösatt Titanic...
Va nog ett tag sen den va ute sist ;) Vill tillbaka!
Dähär lär vi göra tradition av lurer ja på!
Tack Elin, Emelie, Emma, Amanda, Markus, Henrik, Robin, Fredrik x2, Petter och Olle.
Slår vad om att det inte hade vart lika kul utan er :D
.
                  
.
(har fler bilder på den vanliga kameran men hittar inte sladden så får nöja er med några av de jag hade på mobilen så länge.)
 
 

Laddar för en weekend i skogen!

Idag åker jag, Elin, Emelie, Emma, Robin, Fredrik och Markus till Rangen. Där blir det blir grillning och förfest på altanen innan vi åker och spanar in Top Cats när dom spelar på Älgsjövallen (nästan grannstöga ju!). Efteråt är det tänkt att vi ska tillbaka till Rangen och mysa lite i stugan.
Är tillbaka i Torsby i morgon om allt går som planerat. 
.
Är supertaggad, helt säker på att det kommer bli kanon!
Några fler som är sugna på förfest eller övernattning är det bara ni hör av er för vägbeskrivning :P
.
Ha en fin helg, hoppas vi syns i dimman!
.
 

Cool xD

Pappa är ju i USA och mår gött nu han, och där hittar man tydligen sånna här häftiga hus. Vore nått och ha visning i det :)
.

Det bästa med Borås?

.. Det tror jag var att jag lärde känna fantastiska Jessica med familj. Har pratat med henne i flera timmar idag och blivit uppdaterat på allt nytt som hänt i Flyxhult. Dom har både fått barn, valp, häst och föl sedan sist! Säger endel om hur länge sen dä va.. Jättekul och höra hur dom hade det iaf. Och jag har fått kort på alla deras fina hästar! Här är Ferrari och Ruth, som verkligen har växt till sig och blivit supersnygga båda två :) lite sugen blir man ju..


Lessamt ..

Att jag aldrig lär mig.
Du ska inte lyssna på vad jag säger - Du ska fatta vad jag menar.

SM på Hammarö!

Idag har jag, Frida och Elin varit till Hammarö och sett på SM i ponnydressyr :) massa superfina ponnyer och duktiga ryttare såklart. Dessutom en jättefin ridanläggning, med sjöutsikt! Vädret var det bästa och ja tror vi lyckades bränna oss alla tre när vi satt där i slänten! Det var det värt, kanske va sista fina dagen i sommar, vem vet?


Kattvakt.

Sitter hos mamma och myser med kattbebis. Familjen är i Danmark så ja får agera sällskap dom få timmarna mellan jobbet och sängen. Drygt att Elsa blir kvar ensam hos mej dock så imöra ska ja nog prova och ta mä henne hit, får väl se hur det går. (Observera att det tog typ 100 försök innan ja fick den lilla vildingen och sitta still ett helt kort)!


Det sög...

Fjorton suger va allt rätt dålig faktiskt. Tacka vettja Eva och Adam!


Can't learn how to fly

Har varit en konstig helg. Är jobbigt hur mycke man kan sakna nån som man ändå har klarat sig utan dom tidigare 23 åren av sitt liv.. 
 
Fredakväll myste jag ner mig i soffan och kollade på Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko. En riktigt favoritfilm när den var ny (2001) och jag va typ 13 :P Ikväll tänkte jag avancera med Fjorton suger eller Hip Hip Hora! som kom 3 år senare, och kan väl konstatera att det nog har hänt endel mä fjortisarna på den tiden :P Är nog ungefär den nivån jag klarar idag! 
Lörda låg ja och mådde gött på min kära altan och på kvällen körde ja omkring på fulla folk i Arvika. 
Idag har dagen tillbringats på dressyrtävling i Ilbäcken med Elin och Izza som fick med sig en grön rosett hem :) Har även hunnit hälsa på mina nya grannar Robin och Mari, och börjat planera deras inflyttningsfest!
.
.
Hittade den här överkörda stackaren när jag var på väg till stallet igår. Som en groda utan ben - hopplös.
.
.

Augusti.

Allt går så fort! Första veckan efter semestern är snart avklarad och jag tycker knappt jag har hunnit börja igen. Dessutom är det augusti och egentligen börjar väl även sommarn gå mot sitt slut? Eller? Aja, gött mä hälj imöra iaf :) Godnatt på er!


RSS 2.0