Shakira ♥ Rihanna

Frida tipsade mig om den är låten för några dagar sen.
OJ, kan det bli mer 2006? Blå golf. Röd keps. Ja ni vet?!
Jag har ju dock lämnat sommaren 2006 och är faktiskt inne på år 2014 nu! Inte dåligt!
Meen att minnas dom bra stunderna från just då skadar ju aldrig ;)
 
 

I Stockholm

Har ätit frukost och väntar nu på att dagen ska dra igång. Ska bli kul! Tänkte jag skulle spela lite Super Agent nu när jag väntar men inte, det var tydligen Game Over på heltid... Hoppas dock Torsby ligger bra till, topp 10 i allafall! Efter tågresan igår var vi tillochmed uppe på 5e-plats men har nog åkt ner lite. Önska oss Lycka till ;)




Lätt i handen, äntligen?!

Lördagens dressyrpass var riktigt roligt. Helt plötsligt var Mover jättelätt i handen och "uppe" i formen i stort sett hela passat. Jag som är van att lyfta och passa honom hela tiden visste knappt hur jag skulle göra längre :P Märks dock att han har byggt den styrkan lite på bekostnad av mjukheten i sidorna, men det är väl alltid något som behöver jobbas på. Elin har förresten lurat oss att vi ska vara med och rida division 3 i höst, och jag är redan nervös! Vad har vi gett oss in på ens? Men får se det som bra träning och jag kan nog behöva tvingas ut lite ;)
 
För övrigt jobbar jag, och spelar Fastighetsbyråspelet. Och nu ska jag alldels strax ut på ett nytt dressyrpass, den här gången på en snöig utebana. Härligt!
 
 

Morgonpromenad :)

I morse var jag och en nyklippt & glad Ines ute på promenad. Så härligt att vara ute på morgonen, och så vet man att man iallafall hunnit med något vettigt ;) Ines var jätteduktig och hälsade inte på någon av dom 3 personerna vi mötte, trots att hon gick lös. Hon lär sig? :)) om några timmar blir det ett dressyrpass i ridhuset med Mover!



SnöSnöSnö

Har vräkt ner snö i flera dagar nu, allt är vitt, vitt och vitt. Lite kul när Ines missbedömmer "hårdheten" på snön och dyker ner i nån snöhög, och får simma upp tillbaka.. Haha! Passande nog hade jag planerat in vila för Mover både onsdag och torsdag denna vecka, absolut inte fel i det här vädret. En sak när man kan rida när det har slutat snöa och på dagen när det är ljust. Men när man ska ut och bli kall på kvällarna, när man dessutom har en timmas snöskottning som väntar hemma så är det inte helt fel med nån vilodag. Imorn är det dock dags för lite aktivitet igen, närmare bestämt löshoppning. KUL =)

Fastighetsbyrån laddar!

Alltså jobbar jag inte på det bästa företaget tro?
Varje år har vi en Kick-Off där i stort sett alla medarbetare från hela landet är med. Det är konferens på dagen och ordentlig fest på kvällen.
Givetvis med olika teman vilket innebär att man sällan får gå klädd som man kanske helst velat ;)
I år har vi höga förväntningar och såhär när det är ca 1½-vecka kvar har de till och med släppt ett data/mobil-spel?!
Man ska kontorsvis samla poäng för att antagligen få någon typ av försprång eller fördel på själva Kick-offen.
Haha, hur kul är det inte? :) ..och jag som tyvärr blir nörd alldeles för lätt när det dyker upp sånna här nyheter.
Kul var det i alla fall, och perfekt som uppladdning till årets stora Fastighetsbyråfest!
 
 
 

Visningshelg!

.. Som innebär lördagsjobb för min del. Har visat 4 hus/stugor hittills och innan jag åker vidare mot sista passade jag på och åka upp till Hovfjället och köpa lunch :) saknar det lite, men skönt och slippa stå ute i det här vädret en hel vinter dock :P

Trevlig helg!




Djurskyddsinspektörerna

Jag och Ines missade det här nya programmet igår (?) så vi kikar på tv4play nu ist. Väldigt många söta småInesar med måste jag säga. Tänkt när hon va så liten ni ;) nu är hon "stor" och dessutom nyklippt i luggen av Micael :P




Blogga in i framtiden?

Inte länge efter att jag hade skrivit inlägget om att Mover skulle dumpa mej i ett dike någonstans passade han faktiskt på att kasta av mej i grusen på travbanan, och springa hem själv. Skithäst! Han gjorde precis som sist jag ramlade av ute, tvärvände. .. och jag fortsatte. Att han sen ska behöva springa i full fart ända hem gör inte saken bättre, tycker han kunde vänta vid någon grästuva i närheten åtminstånde. Trasiga tyglar och säkerhetsstigbyglar som fick fylla in funktion var alltså resultatet av lördagens "träningspass". Tur det gick bra med både mig och Mover i alla fall.
 
Idag tänkte jag egentligen rida ut, och göra ett nytt försök. Det var dock så himla tråkigt väder så jag gick till ridhuset i stället. Kände bara igenom honom lite och han kändes fin så blev ett kortpass. Och jag fick åka hem och plocka bort tomtarna på hyllorna i stället. 
 
Imorn börjar jag jobba igen efter massa lediga dagar. Känns sådär, men är väl snart vår och sommar igen?!

Dressyrträning för Hanna

I torsdags red jag ett dressyrpass för Hanna, som vanligtvis är ridlärare på ridskolan.
Jag är så dålig på att ta hjälp av tränare, för dyrt, jobbigt rida på bestämd tid, tar lång tid o.s.v. 
Men när man väl är där är det ju så roligt, och känner att det verkligen behövs. Ska faktiskt höra mig för om lite grupper på ridskolan. Kanske inte varje vecka, men varannan? så man får lite trimmning och uppdatering av sits och allt annat som blir skrot när man rider själv.
 
Är nöjd över torsdagens träning, över förväntan. Stor skillnad mellan Johan och Hanna då Hanna är mycket nogrannare med sits (bra för mig!) medan det för Johan får se ut lite hur det vill, bara det blir bra i slutet.
Vi jobbade mycket i trav med bl.a. öppnor. Mover börjar hitta vart och hur han ska. Inte så mycket galopparbetet eftersom Hanna tyckte galoppen redan såg helt okej ut. Kul, för det är något vi har slitit med som bara den sista månaden. 
 
Jag vill gärna dra upp mina knän när jag rider. Hanna tjatade och jag måste komma ihåg och tänka på detta när jag rider själv. När jag släppte ner knäna, fick trampet i stigbygeln och kom ner i sadeln gick Mover helt plötsligt mycket mer "upp och fram" av sig själv och vi fick en helt annan utgångspunkt. Att det kan vara så "lätt"? .. och konstigt nog är det inte benen jag hade träningsvärk i igår utan i axlar/rygg.
 
//En Charlotte som är taggad på att fortsätta träna, för tränare.

2014

Härligt att se att jag ändå har några tappra läsare kvar trots att min uppdatering nästan har varit obefintlig ett ganska långt tag nu. 
 
Har en liten idé inför 2014, att ni ska få följa mig och Mover lite mer. Ska försöka uppdatera när jag ridit ett kul pass på banan, när Mover släng av mig i något dike eller liknande.
 
Börjar redan i eftermiddag tror jag!
 
God fortsättning på er, och hoppas jul och nyår varit härligt :)

RSS 2.0