Sommar & Sol!

Vädret är underbart, hela tiden, varje dag. Vet inte när det regnade sist? (joo, jag vet att det ska bli sämre i morgon).
Känns lite som att vi nu tar igen alla dåliga sommrar som varit dom senaste åren?
Hade varit så skönt och få nån mer veckas ledighet, men får njuta av kvällar och helger istället.
Just därför har jag bestämt att Mover ska få vila någon vecka nu. Hade egentligen tänkt att ta det närmare hösten men då kommer det krocka med höstdressyren den 7 september så det får bli nu istället. Ska bara ta det lite lugnt några dagar så ska han få vila helt sen. Kommer bli skönt även för mig att få vara hästledig! Skönt även för Ines att ha sin matte på hemmaplan lite oftare :)
Ines förresten.. hon växer och blir större. Har dessutom lärt sig "sitt" och är allmänt söt & glad! Livet som hundvalp verkar riktigt roligt.
 
 

Någon som sett mina semesterveckor??

På måndag är det dags att börja jobba igen. Känns som att jag varit ledig i tre dagar (men tror egentligen det är tre veckor??). Tiden har gått alldeles för snabbt och har nästan inte gjort något vettigt alls, vilket iofs är ganska skönt men ;) skulle gärna ta emot några fler lediga dagar/veckor nu, eller kanske få tillbaka dom jag tydligen redan gjort slut på? Gör det inte lättare när vädret verkligen har varit det bästa nu den senaste veckan, vill inte ens tänka på hur varmt dom nog har haft det på kontoret! Jaja, är väl bara att ställa väckarklockan, leta reda på mascaran igen, stryka finskjortorna och hoppas på regn tills det är min tur igen nästa år :P
Men lite kul har jag ändå hunnit med:


HÖLJES 2013

Åå vilken rolig helg vi haft i Höljes! Åkte dit på torsdag eftermiddag och kom alldeles lagom till fotbollsmatch med Anton Hysén ;) fick upp förtältet (utan en enda ny eltejp!!), träffade kul folk som jag typ inte har träffat sen förra året och hade det allmänt gött! Freda var det lite svårt och komma igång så blev en ganska lugn dag och kväll för min del, men kul ändå förstås :) Lörda var det full fart igen. Hann med både promenad till Höljesbadet, biltur till Bograngen och en hel del vinglas & varv på campingarna. Både lörda och sönda var vädret underbart, så är nog inte många av alla 29 200 st (nytt publikrekord!) som slapp därifrån utan att ha förbättrat brännan/förvandlats till tomater. Längtar (såklart..) redan till nästa år, helt klart bästa helgen på hela året! 
Och låten som ingen kan ha missat var denna:
 
 
Grym låt som spelades HELA helgen, i alla husvagnar, partytält, bilar och bussar.. Det här var HÖLJES 2013!

Nedräkning!

Taggar inför Höljes 2013. Träna in den här refrängen + dansen vettja :D
 

RSS 2.0