0 poäng

Igår var jag och besiktigade min fina bil, och vet ni? Jag behöver inte ens tillbaka!
Lite kul att jag var lite väl oeffektiv i söndags..vilket innebar att jag fortfarande hade toningen kvar på rutorna när jag åkte mot Sunne.
Tänkte att det väl skulle gå skapligt lätt att dra av den när jag kom fram. Hade fel.
För det första hade passagerarrutan frusit fast så den fick jag pyssla med en stund.
För det andra var det kallt och plasten strimlade sig hela tiden.
Slutade med att jag fick komma in i besiktningshallen och dra bort den där ;)
Nu har jag dock zebrarandiga rutor eftersom jag inte fick bort allt... Får nog bli helgens projekt det!
.

Arvikafest :))

Herrejösses vilken helg! Arvika är farligt det :P Men kul varrä, hem kom ja (såsmåningom..) och lever gör jag! Nu får det faktiskt bli lite ordning och reda ett tag. För gammal för sånt här tydligen :)
Bildbevis kommer förmodligen inte.. De jag har hittat i min kamera är lite för ocensurerade för att läggas ut!!

Min första...

"Jagharocksåensåsnällhästsåjagvågarhamedmigminiphoneochtakortpåhansöronnärjagrider"bild på Mover! Det ni ;)


Hälja!

Äntligen hemma efter massa härj hela dagen. Jobb. Dressyr med Mover. Middag hos pappa. Handla. Finns allt å göra! I morgon börjar dagen med ridning på både Ixia och Mover. Sen hem och vila upp sig lite innan det blir releasefest för Top Cats nya skiva i Arvika :D då jävlar ska det festas :)) meen först vila lite...


Nånting blev nog inte riktigt som det skulle, Eller?

Fick en fråga på Quizkampen om något djur som tydligen kallades "Okapi". Aldrig hört (!) tyckte jag och var tvungen att googla...
Detta hittade jag:
 
Okapi2.jpg
 
Ser ut som en korsning mellan typ åsa, häst, zebra, råddjur och Sid i Ice Age men närmaste släktingen är tydligen giraffen?
Undra hur djuren i djungeln fick till det här egentligen?!
Läs mer om den på Wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Okapi (där även bilden är ifrån)

Det bästa med släktkalas.

60-årskalas för Lena! Knocking on heavens door. Minnen!


Smakat snöhög :P

Fixat första ofrivilliga avsittningen på min pålle idag :P var på banan vid stallet när vi helt plötsligt hade olika idéer om åt vilket håll vi skulle. Jag tyckte att fortsätta lugn och sansad galopp längs spåret var en bra idé medan Mover tyckte hastigt galoppombyte och tvärt kast mot utgången var en bättre idé. Blev ngt mittemellan... Gött att det bara var ett missförstånd och absolut inge dumheter från hästen, han verka inte stressa upp sig nått när jag helt plötsligt låg på backen och åt snö heller. Fick snällt sitta upp igen och nästa varv testade vi att vara överens om samma håll, det gick bättre! Men får en väldigt fin känsla både i handen och under mig när han springer på som han ska. Min prins dä!


Fotbollskväll

Leker lite fotbollsnörd ikväll. Frågan är ju vilket lag man ska hejja på nu? Messis eller Sveriges? Hmm. Svårt!
Kan bestämma det efter att matchen är slut i stället kanske :)
För övrigt äter jag god Semla som jag fått i Semlogram av Fredd, som tydligen fjäskar ordentligt för att han ska slippa köra den 23e ;) hehe.
Kommer nog behövas endel mutor om han ska komma undan där gissar jag (läs: tämle omöjligt).

 
 
 
 

Snart måndag igen ...

Har vart väääldigt skönt med helg, även om den som vanligt va lite för kort. Fredag myste jag hemma i soffan och åt bakad potatis med hemmagjord skagenröra :) igår blev det en ridtur när solen fortfarande höll på att gå upp innan jag och den större lillasystern åkte till Karlstad för lite Rea-shopping. Hittade min nya favorittröja! Kanske inte den snyggaste men stickad och alldeles lagom lång att ha till leggins, behöver jag säga att jag bott i den resten av helgen? ;) även idag startade jag dagen med en ridtur. Sen hem och försöka få lite ordning på allt rot här hemma.. lyckades skapligt. Har även hunnit med någon timma på soffan, kaffe hos Stefan och Madde och Temys med fina Mari! Nu väntar äntligen sängen, innan det är dags för en ny arbetsvecka igen. Natti på er :)


Genesarets Sjö

Sitter hemma i min ensamhet och har precis sett på På spåret. Och oj vilka minnen dom gav mig när dem här låten spelades:
 
 
Vet inte riktigt vad det är för minnen. Men nånting med gamla vänner, första fyllorna, pappas datarum och Eddie Meduza tror jag?

RSS 2.0