Rise Above -

Igår kväll nördade jag lite fotbollsdokumentär.. Eller rättare sagt spanade in Anton Hysén lite i smyg.
Fortfarande fascinerad över att han kan kombinera snygghet + bögfasoner sådär, kanske bara är fejkbög egentligen? Man kan ju alltid hoppas ;P
.
Vill ni också drömma er bort lite så finns filmen här:
http://www.svtplay.se/video/986844/rise-above-filmen-om-anton-hysen
.
Idag har jag varit på skattekurs i Karlstad, så nu är vi på väg hem till vanliga jobbet igen.
Sen blir det ridning och förmodligen även lite slapp i soffan, precis som det ska vara en helt vanlig onsdag.

SÅLD!

Idag har jag sålt min fina golfbil, trots att jag bor närmare golfbanan än aldrig förr ;)
Vet ju att jag borde ha sålt den för länge sen, behöver ju faktiskt inte två bilar, men känns ändå lite konstigt.
Vad ska jag nu göra handbromsvändningar med? Eller spela massa musik i Höljes med?
.. Som tur är hamnade den inte längre bort än i Bjälverud, så kan alltid åka och hälsa på den om det blir för lessamt.
Eller kanske blinka på den i nått kors nånstans? Kanske till&med går att låna tillbaka den nån helg i juli???
Hoppas att den får det det fint i sitt nya hem iallafall, och att den får göra lite nytta igen!

;)

Tre festdagar senare är Charlotte mycket trött, men ändå rätt nöjd med helgen. Göteborg x2 och Sunne x1 tar på krafterna kan jag lova. Kul kväll på Selma igår. Träffa massa folk som jag ser alldeles för sällan :) Kom hem lite väl sent inatt igen (kan jag ha lagt mig ungefär halv 6 tro?) men sov ända till halv 12, gött! Drog med mig Frida och Elin till Ingela på Tupperwareparty och sen blev det även en ridtur på Mover. När jag kom hem från stallet ringde det en som ville komma och se på min fina golfbil, så då var det bart att packa upp den ur snöhögen och varmköra nåra varv. Får se hur det går när dom kommer i morgon, vet inte om ja vill sälja den riktigt egentligen.. Med tanke på att den redan stått som prydnad ett år ;) Spännande iaf!
.
Nu försöker jag varva ner tempot lite med hjälp av en kopp tee i soffan. Sängen lockar!!

Kick-Off 2013

Inatt har jag:
1. Sett Darin och Jessica Andersson live.
2. Varit på fest med B1 och B2 (bananer i pyjamas ni vet).
3. Dansat Gangnam Style med massa kollegor.
4. Sett våran regionchef dansa Gangnam Style på stor scen.
5. Gått och lagt mig alldeles för sent (tidigt?).
6. Haft riktigt kul på ett hotell i Göteborg helt enkelt!
Bildbevis kan kanske dyka upp framöver, men lär nog rensa bort endel preskriberat först ;)


På taal om Farmen:

 
vs.
 
 

Rekommenderas :)

"Hemma" från restaurang Dinner 22 där vi har ätit jättegod middag! I morgon väntar hotellfrukost och sen konferens fram till att festandet börjar igen.

Utsikt från vårt fönster:


Påväg till Göteborg!

Japp, nu är vi snart framme i Gbg där vi ska bo på hotell, äta god mat och dricka lite vin med alla andra kollegor från Fastighetsbyrån. Ikväll är det middag med de andra värmlandskontoren och i morgon stor fest med Hollywoodtema :D men först hinner vi nog med lite shopping kanske..? ;)


Farmen från sin bästa sida?!

"Han är som en dålig moped, som låter mer än vad han går."

Måndag.

Idag har jag hunnit med att rida både Mover och Fighter. Fighter hade fått en ny grimma (med matchande grimskaft) så nu tror jag att även han kan klassas som bög ;) skönt att jag inte är ensam om att inte kunna låta bli att köpa rosa grejer trots fel kön på hästen :P

Idag fyller min minsta lillasyster år också (dock är hon minsann inte så liten längre). Så Grattis Emma! Inget firande idag för min del men på onsdag bjuder pappa på mat, så då blir det paketutdelning också :)


Läge för nya skiiv nu :D

 

Utehelg!

Har haft en superhärlig helg med massa timmar ute i härligt vinterväder. Rally igår (kallt men kul) sen uteritt med Mover. Idag började dagen med uteritt med Frida i nästan soligt väder (dock inte riktigt lika kallt) och sen råkade det bli några timmar på sjön i Rinn. Har nämligen vart mä pöjkan och åkt isbil. Va jätteroligt!! Hoppas dom vågar ha med mig igen ;) Haha. Var nästan grym på å sladda, med tanke på att det närmaste isbilsåking jag kommit förut är när jag har dräjj ett varv mä golfen. Nöjd över att jag vann över Robban (tror absolut inte att han åkte saktare med mening som han påstod) och väldigt nöjd över att jag höll mig ifrån farliga sten. Ännu roligare var det faktiskt när dom som kunde köra körde, då var det nästan mer folkrace än isbil emellanåt. Gött och åka omkring och göra skrot av bilarna. Fredds stackars merca fick allt känna på lite butting och är betydligt buckligare nu än innan :P
 
Så. Vad ska vi komma ihåg efter den här helgen? GÅ UT och LEK! Det är mycke roligare än att sitta hemma och nörda framför tvn!

Finnskogsvalsen!

Frukosten är uppäten, Matsäcken är packad och Charlotte har nog sällan haft så många lager med fleecetröjor. Nu trotsar vi alla minusgrader och åker på RALLY :D


Sängkompis

Det är konstigt. Varje morgon när jag vaknar har Elsa lyckats lägga sig mitt i sängen. Det innebär att jag snällt får ligga och trängas bredvid henne.. Vet inte hur det går till? När jag lägger mig lägger jag mig ju i mitten..? Och jag är ju lite större än min fina katt, så borde ju ha både lättast och mest rätt till och välja bästa platsen? Undra ut hon gör egentligen. Tydligen funkar det ;)


Fin arbetsplats

Har glömt att visa hur fint jag hade det på jobbet i lördags:

 
Var ju på visningshelg och det här är taget när jag var på väg ut till Råstaviken.
Var så himla fint så jag var tvungen stanna och fota.
Tyvärr hade jag inte systemkameran med mig så det är iphonebild helt i original.
När jag åkt vidare fick jag syn på den här uppe i skogen:

... och fick för andra gången på 5 min ångra att jag lämnade kameran hemma.
 

Har den duktigaste hästen jag!

Precis kommit hem från min och Movers första hoppträning. Bästa hästen sköter sig så himla bra. Började med att skritta över 4 bommar, tittade lite allra första gången, men sen var det inga konstigheter. Gick vidare till trav över bommarna och sen byggde Sandra upp ett litet litet kryss,
med några travbommar innan. Inga konstigheter alls tyckte Mover som snällt tog ett lagom stort skutt över. Det är så gött att han verkar ta alla nyheter så coolt. Är som att han tänker "jaja, jag ska väl över här då" och inget mer med det. Kanske blir hopphäst av dressyrhästen min ;)
Hoppas på att mina paparazzis på läktaren kanske kommer med några kort eller filmer framöver också.
Kul att spara och se vilka framsteg vi (förhoppningsvis) gör när vi har tränat lite mer.
 

Dä ä Värmland style!

 
Haha. Äkta!
 

SLÄPP MIG FRI / Du måste flytta på dig!

Försök aldrig vinna tillbaka någon som valt att förlora dig.
 
2013 känns som att det ska bli ett bra år. Jag har verkligen bestämt vissa saker som jag borde ha bestämt för länge sen.
Hoppas att jag har rätt, och att jag kan hålla kvar känslan jag har nu.
 
There's no mountain i can't climb
There's no tower too high,
No plane that i can't learn how to fly.

Och den här BÄTTERBEETEN är till den där lilla tanken som jag hoppas jag söp bort på riktigt lagom till det nya året:
 
'

Hoppträning!

Igår skulle jag ha börjat i en av hoppgrupperna på ridskolan. Men eftersom jag (eller rättare sagt min tå..) inte riktigt har varit i form sista veckan och Mover därför har fått lite vintervila så avbokade jag. Var dock där och tittade och blir riktigt sugen på att:
1. Träna 2. Börja i ridgrupp 3. Hoppa 4. Ha mål, Utvecklas och komma framåt!
Även om jag tycker att det har hänt väldigt mycket sen jag hämtade hem min vilding så är det skönt att ha en tränare att rida för, en grupp att ha kul med och dessutom en fast träningstid i veckan, där någon annan styr upp vad som gäller för dagen. Då blir det verkligen av och man slipper tänka på sånt själv. Känner mig taggad, härligt!

Årets almanacka

Ett av mina största problem i början av varje år är det där med almanacka. Jag är rätt kräsen när det gäller just detta. Den ska ha en vecka per uppslag, rätt storlek och "skön i handen". Det är viktigt att indelningen på dagarna är liggande, och ej smala staplar. Sen ska den va snygg oxå.... Ja, ni förstår kanske att än så länge har jag inte hittat någon som duger. Har funderat å att göra en egen på internet, dom blir ju precis som man vill ha dom, och man kan få sudokusidor ;) Men är det värt pengarna? Ca 300 kr - och egentligen klarar jag mig ju ganska bra utan.
Hmm. I-landsproblem!! Hade iallafall en perfekt för några år sen, synd att man inte kan återanvända dem :/
 
 
 

Sluta töla med mig. tack.

Konstigt att inte ha någon tv på tv-bänken. Eftersom man tydligen inte kan ha både en fungerande tv och en fungerande dator samtidigt har jag skickat iväg tvn till Frankrike på lagning.. Jättekul!! Och jag blir lika förundrad varje gång jag ska packa tillbaka någonting i en elektronikkartong om hur allt kunde få plats (på ett snyggt sätt..) från början? :O hoppas tjocktvexpressen snart kommer hit med något antikt så jag har nånting att se på iaf!


Tävling

 
Jag är med och tävlar om en header hos fina Elin.
http://livetsomelin.se/2013/01/08/vinn-en-header/
 
Om jag vinner hoppas jag att  jag kan fjäska in mig så hon fixar till lite övrig design oxå.
Känner lite att den har gjort sitt nu ;)
 

Måndag igen

Lite skönt och komma igång och jobba igen faktiskt.. Men har varit gött å va hemma också. En vecka till hade nog inte skadat tror jag ;) skönt med den här sidan av året, det blir ljusare och ljusare och det går åt rätt håll?! :)


Blåaste tån

Vad gör man när man är ledig och har brutit tån så man knappt kan gå ens? Har tråkigt jävlar och orkar inte ens gå ut och rida. Dålig start på 2013 (trots att det nog va värt det med tanke på kul fest). Imöra lurar ja på och ta mig ett timmerbilskalas, bäst å passa på när man ä ledig :P Men först kommer hovslagaren till stallet, se om ja orkar köra nå bil så jag tar mig dit. Är dock bättre i foten nu, tror jag? Känns så iag. Hoppas det läker snabbt så jag kan göra något vettigt igen sen...

Hälja!

2013 firades in med en kombinerad nyår-/inflyttningsfest! Riktigt kul kväll som avslutades med en bruten tå för min del.. Hehe. Så nu är jag halt & handikappad och huset ser ut ungefär som dä brukar efter våra fester. Pröva rullstolsmoppning kanske?!


Gott Nytt år!

Första låten som spelas år 2013:
.
GOTT NYTT ÅR vänner :)

RSS 2.0