Ullared-Style!

Så här bra hade vi det i Ullared förresten..
Första bilden, mys i vår söta stuga. Vindonken tog dock slut alldeles för fort :P oops.
Andra bilden, tom parkering när vi kom månda möra, rätt lugnt där inne oxå för den delen! Och sist.. Tur vi inte tog min bil när vi till och med fyllde minibussen!!


Rosa ska dä va!

Hittade visst detta snygga täcke i ett skåp hos mamma igår. Åå va nöjd han blev Mover (och kanske lite bög på köpet) ;P


Have you been listening to your heart?

Hade skrivit ett långt inlägg förut om hur det gick till när min dator dog.. Tydligen ville inte det publiceras, ser ut som att bara rubriken kom med? Hur som helst var det inge viktigt. Bara en förklaring till varför mina inlägg kanske ser ut som dom gör, är min kära iPhone som hjälper mig med allt i internetvärlden nu för tiden. Inte det optimala när man ska göra fina, välplanerade inlägg (som jag ju så ofta gör) :P
Annars har kvällen varit den mest lessamma sen mamma tog Melinda ifrån mig typ. Eller, just nu känns dä så iaf. Antar att det kommer nått bra ur även det här men bara å va vaken tio i 2 en tisdagsnatt känns ju rätt värdelöst! Till helgen ska ja stänga in mig, låsa dörren, stänga av telefonen och va ensammast i världen!! Sen börjar vi om. Glömmer allt som det så fint heter och tar nya tag :) Natti på er.
(Hade jag haft datorn hade jag delat Shania Twains låt What made you say that.. Men eftersom ja inte har det får ni leta reda på den själva).


R.I.P min dator :(


Top Cats i Stjernehallen!

Ikväll blir det fest! Top Cats spelar i Torsby, å dä kan man ju inte missa ;) syns i dimman!


Miller.

26 augusti 2006 drack jag min första Miller.. En jävligt bra kväll förövrigt. Spenderades i en blå Peugeot med bra sällskap. Det var fest på Granevik, vädret var som vanligt (regn!!) och det var en av låtarna som spelades lite mer än de andra. Hittade en Miller i mitt kylskåp nu, tror nog att ja kan ha köpt den lagom till 6 årsjubileet men glömt bort den? Aja, gött mä lite fina minnen såhär på fredakvällen iaf ;D


Äckligt tidigt!

Borde va olagligt och gå upp så tidigt som halv 4 på morgonen... Är påväg till Göteborg på assistentträff, då är det inga sovmorgon inte. Hoppas det blir en bra dag iaf, lång blir den ju iaf :P


Heja Söjanta!

Ryttargalan i lördags var faktiskt riktigt kul! Kan väl ha varit så att Torsbyfolket livade upp stämningen några kilo, eller så var det bara vi som tyckte det ;) fick iaf ljudteknikern (Hej! är det du som är dj??..) att spela Gangnam Style på slutet ;) inte illa!

Torsby Ridklubbs fina Söjänta fick pris som årets ridskolehäst, något hon verkligen förtjänar. Lärt många att rida genom åren hon! Extra kul att hon fick priset i år då det faktiskt är sista året för henne som ridskolehäst! Snart väntar pensionärsliv.

Tack Emma för sovplats i din fina lägenhet också :) hoppas vi får komma tillbaka? ;)


Fullt upp!

Ligger i soffan å tar igen mej lite, för första gången den här veckan..
Ullared var förstås superroligt, och vi fick förstås med oss alldeles för mycke grejer hem :P kom hem sent på måndag så fick vänta tills på tisdag med att packa upp allt, och se vad det var man köpte egentligen! Onsdagen gick i städningen och bakningens tecken och igår var mamma och familjen här och firade mig lite :) idag har jag varit duktig och bytt till vinterdäck, och haft fikabesök av pappa!
I morgon väntar Karlstad och ridsportgala med några av mina fina tjejer :D men innan vi åker ska två hästar ridas, så nu dröjer det nog inte länge innan jag byter ut soffan mot sängen... Godnatt pånä!


Morgonmys

.
I veckan var det ju kladdkakans dag. Detta firades med att baka muffins! Supergoda med hallon och vit choklad i. 
Idag bestämde jag mig för att ha en riktigt lugn morgon så har fortfarande inte kommit ur pyjamasen ;) Härligt.
Och eftersom vi ska till Ullared i morgon och inte kommer hem förrän måndag kväll så känns det som att jag behöver en bra och lugn uppvaktning.
Kaffe, muffins och repris på gårdagens X-factor låter väl inte helt fel?
När jag har laddat klart ska jag till Bjälverud och se om jag hittar ån snygg mössa jag kan önska mig i födelsedagspresent,
sen bolag och fixa en box med vin inför kvällen i Ullared och till slut till stallet och ta en ridtur på Mover.
Hoppas ni också har planerat in en bra dag!

Heiiiii Sexy Horsie!

Idag har jag och Mover varit ute på en barbackatur i mörkret. Frida och Celine var med som moraliskt (??) stöd.. Celine kan dock vara ganska skvättig så Mover verkar bli ganska härdad för "farliga" saker. Han sköter sig så bra min prins, jag får sitta upp helt själv, nästan inge rädd alls ut och dessutom världens gulligaste i stallet. Just nu tränar vi kommandot "stanna", vilket innebär att man inte får springa ut ur boxen och äta upp höpåsen utanför bara för att man är hungrig och Charlotte är 2 meter för långt bort :P 
.
Misstänker att den här bloggen sakta men säker kommer gå mer och mer mot det hästiga hållet. Känner dock att det kanske inte händer så mycket mer roligt i mitt liv att skriva om än just hästeriet just nu, så kanske är lika bra.
.
För att demonstrera kommer här en ny favorit som garanterat kommer att spelas endel framåt helgen:
.
Kan även tipsa om att söka på Flash Mob på youtube för er som inte gjort det.. Massa riktigt coola klipp!
.
Till helgen ska förresten jag, Frida och Elin till Ullared. Tänkte vi skulle styra upp en värsting Flash Mob till nån äkta sång..., eller inte? Kanske nöjer oss med att shoppa järnet ;) Kul ska det bli i alla fall.

Middagstips!

Idag har jag slagt på stort och lagat kyckling.
Väldigt sällan (läs: första gången) som jag lagar kyckling som inte redan är tilllagad på något sätt (typ färdiggrillad eller "Stinas").
Men någon gång ska vara första gången och det var tydligen idag. Hittade detta recept:
http://www.kokaihop.se/recept/sweet-chili-kycklinggratang
och kände att 6 ingredienser borde jag nog fixa..
Bytte dock ut purjolöken mot körsbärstomater och paprika samt tog
Mildas "Mat & Visp" som jag vispade innan allt blandades istället för vanlig grädde.
Och resultatet.. JÄTTEGOTT! Ni måste testa!! Lättlagat, snabb och gott. TipsTips!
.
Den här hemsidan har förövrigt en app som jag absolut kan rekommendera.
Perfekt när fantasin är någon annanstans och man inte ser någon annan utväg än att laga köttfärsås och spagetti, idag igen.
.
Lycka Till!

Höstlov?

Vinkvällen i fredags blev bra. 12 liter vin m.m. på 7 pers kanske inte är riktigt att rekommendera,
men med tanke på hur det såg ut här på lörda morgon så hade nog endel hamnat på golvet, borden och i soffan också :O
Bra med fest, för då MÅSTE man städa sen.
Bra med vinfest också - knappt några ölburkar och ta reda på!
.
I helgen har jag ridit Ixia, syrrans häst. Eftersom dom har flyttat hem hästarna till deras grannstall har dom också skaffat sällskapsponny.
Albin rider honom i vanliga fall.. Men shettistokig som jag är var jag tvungen och provsitta ;)
ungefär 1 dm från mina fötter till backen! Haha. Med tanke på rasen verkar han överraskande snäll.
.
.
Min fina Mover får pröva nya saker nästan varje dag. I onsdags longerade jag honom. I torsdags var jag med Elin och Izza till ridskolan där vi tränade på att gå i ridhus och gå lite över bommar. Jag satt även upp på honom helt själv :)) I går red jag med sadel för första gången sen han kom! Skötte sig jättefint, tyckte inte att det var något konstigt alls. Och jag tyckte nog att det var rätt gött med lite stöd i form av stigbyglar. I morse var vi med och löshoppade. Mover fick bara prova några pyttehinder då jag inte vet om han löshoppat något tidigare. Inte heller hoppning verkade vara några bekymmer, han verkar finna sig i det mesta lilla hästen. På väg hem från ridskolan (ca 10 min promenad) lyckades vi träffa på hela 3 bilar med släp, det är miljöträning det.
.
.
Nu har jag i vanlig ordning packat ner mig i soffan. Väntar på Solsidan och laddar inför en ny arbetsvecka.

Vinkväll!

Väntar in lite folk, är tydligen vinkväll hos mig ikväll. Känner mej ganska rutinerad på den fronten dock, blir nog värre för pöjkan som är van typ öl å annan svagdricka ;) haha. Skål då!


RSS 2.0