♥ min nya dator

Wohoo! Nu har jag äntligen köpt mig ny dator. Förstår inte att jag faktiskt klarat mig utan i 1½ månad, oj vad mycke nördtid jag har och ta igen! :) Blev iaf en vit Packard Bell, hoppas verkligen att den är lika bra som den är snygg :) Jag är nämligen inte så bra på datagrejjer vilket innebär att jag i stort sett endast går på utseendet.. Förmodligen jättebra?! Den funkar hittils iaf!

Arbetsamt och va ledig..

.. Men himla gött oxå :) uppesittarkväll med glögg 23e, glöggkväll hos Tomms 24e och juldagsfirande i Stjernehallen 25e! Skönt att det bara är två arbetsdagar den här veckan, och sen en veckas ledighet. Det enda jag har planerat idag är stallet, så nu har jag precis ätit långfrukost med julskinka, te och ett gäng apelsiner. Får nog bli en film eller två och mys i soffan innan jag tar tag i viktigare saker ;P


God Jul

God Jul önskar Charlotte, Mover och en Elsa som inte alls hade lust att vara med på några tomtekort ;)


JULLOV :D

Ridit både Fighter och Mover idag. Först Mover på en kort utetur. Vi har som ni vet precis börjat galoppera, så nu har Mover bara en gångart - galopp. Han tycker det är skitkul och kan inge förstå varför man måste skritta och trava i bland oxå ;) skönt att han inte verkat tycka det är ett dugg läskigt då dom förra ägarna verkade ha haft mest problem med just galoppen. Fighter och jag tog med oss Frida och Celine på en tur till travbanan. Tänkte typ dressyrträning fast ute, Fighter verka dock ha andra planer :P så det blev som det blev. Gött å va hemma nu iaf. Fått i mig mat och alldeles strax en varm dusch :)) Ha en fin lördakväll på er!


Jullov?

Idag har jag passat på och ta ut lite komptimmar, och slutade redan klockan 3! Riktigt gött och komma ifrån när det fortfarande är ljust ute. Dock har hela eftermiddagen bestått av flyttstädning av mitt lilla hus. Är inte riktigt klar, men har nog aldri vart så rent där som nu ;P längtar till lite julledigt.. Känns verkligen som det behövs nu! Typ tröttast i världen. Imorn ska ja dessutom rida innan jobbet, vilket innebär att ja borde va i stallet halv 6 typ, HÄRLIGT ..


Hinner ingenting . . .

Varför är helgerna alldeles för korta jämt? Och varför går söndagarna alltid dubbelt så fort som alla andra dagar??


Perfekt flyttväder!

Var nog tur att vi flyttade alla stora saker igår, för idag vräker det ner snö och det känns fullt tillräckligt att köra smålådor. Har alltså sovit första natten i nya huset och det känns som att jag och Elsa kommer trivas bra, bara jag får ordning på allt!


Packar!

Tänkte flytta i morgon :)


12-12-12

Kände att ja va tvungen ha dagens standard rubrik/Facebookuppdatering, bara för att :P
Dagen började redan halv 6 imorse när jag var påväg till stallet. Till ridhuset med hästen, där vi testade nya gångarten galopp :D dä va kul dä! Mover skötte sig typ exemplariskt med tydliga fattningar, inga bockserier och dessutom nästan helt styrbar! Duktigaste prinsen <3
Hem och duscha och sen iväg till jobbet. 12-12-12 kl 12.12 öppnade jag post, tydligen ett datum och klockslag värt att göra nånting mer oväntat & spännande på?
Efter jobbet blev det shopping inför luciafrukosten med banken imorn, jag har hälsat på både mamma och pappa och planerade flytten lite, kört massa grejjer till nya huset och kokat knäck! Knäcken blev hård men god, får nog räknas som godkänt iaf. Hoppas att ni har haft en bra dag.. Och kanske inte riktigt lika lång som min... Nu ska det sovas!


Glöggfest :D

I lördags var det glöggfest hos Frida. Mysigt värre. Det dracks både glögg och andra saker. Vi bakade knäck, spelade spel och gick på nattvandring runt grannstugorna ;) på söndagen var vi sähär pigga:


Tur att man har facebook

Ensam hemma som vanligt såhär på kvällarna.. Och precis när jag kom ut ur duschen hörde ja ett lurt läte utanför. Ungefär som att nån va och hoppade till på altanen.. Brukar inte va speciellt rädd så länge jag har håller mej ifrån skräckfilmerna, men nu lät det faktiskt som att nån nästan va på väg in? Efter en snabb titt på fb verkar jag dock inte ensam om att ha hört något, tydligen var det något jordskalv ute och motionerade? Förhoppningsvis kommer inte jordskalvet och äter upp mig inatt iaf. Läge å sova gott eftersom klockan ringer 05.00 och det är dags att åka till stallet :O Natti på er, och sov gott!


Edsvalla - världens mittpunkt?

Dagens skämt på nyheterna idag: "Edsvalla samhälle kommer att dö ut".
Hehe.. Har inte Edsvalla samhälle varit utdött i tämle massa år redan?


Undra vad som har hänt i den garderoben?

Haha, inne och kikar på lite annonser på blocket när den här dök upp.. Lessam anledning å behöva sälja garderoben måste ja säga :P


Snart helg igen...

...Och den mottages tacksamt! Hinner ingenting på veckorna känns det som?! Imorn på jobbet ska jag till Torsbys nyaste hus på visning, ska bli kul :) sen blir det julbord på fina Hovjället med arbetskompisarna, ska bli gött :) lörda och söndag hjälper jag Frida att passa alla hästarna och söndag är det dessutom Luciashow på ridskolan. Mys! Däremellan blir det packning, packning och packning.. och lite glögg oxå ;)


Att jag inte..

Eftersom det var för kallt för min värstingbmw och starta i morse har jag nu vart ute och åkt ett tag för å ladda batteriet ordentligt.. Så får se hur dä går imorn?! Iaf bestämde jag mig för att testa nya Hovfjällsvägen, och va fin dom har gjort den. Mindre både hålor och branta backar, och dessutom asfalt! Nästan lyxigt och ta sig till jobbet för dom som jobbar där. Härligt! Är dock helt otroligt att jag aldrig har varken kört av eller kört på nån/något i backarna där? Vet ju att dä kunde gå lite väl fort för mig å HFG där i bland.. Kanske hade bråttom dit? Vem vet ;)


Mysteriet på Greveholm

Har precis sett första avsnittet av årets julkalender, och vet nu precis vad ja ska göra varje dag fram till jul :) ser fram emot fortsättningen, nästan som om man var 8 år igen ju :)


Lördag!

Härligt med helg! Idag ska jag försöka hinna åka till mormor en sväng, sen blir det stallet och lite styrträning i ridhuset :) hem och duscha och sen har jag beställt middag av mamma så ska dit och äta, gött å slippa laga mat själv, och äta själv! Sen ikväll blir det julkalendern, glögg och julklappsinslagning ;)


RSS 2.0