Jobbvecka

Den här veckan har jag jobbat, jobbat & jobbat. Mover har som tur var haft vilovecka inplanerad, så har kunnat vara kvar på jobbet med någorlunda lugn. Jobbigt annars när man vet att man måste ut och rida vid 8,9 på kvällen.
Nästa vecka är dock planen att han ska igång igen, så får hoppas jag kommit undan med det mesta på jobbet tills dess.
 
Ikväll blir det fest! Top Cats i Arvika står på schemat och det kommer bli jättekul :D

Lunch på trappen :)

Om det var vår i morse så är det nästan sommar nu! Sitter ute på trappen och äter matlåda när Ines & Saga leker på gräsmattan (utan snö!). Härligt!





Vår!

När det ser ut såhär på morgonpromenaden, då är det vår! :))





Debut på bortaplan, Check!

Hemma från Sunne där Mover har skött sig så bra! Spökade sig ingenting och gick snällt i både tält och ridhus :) Ridmässigt kändes det överlag bra och protokollet var fullt med 6,5 & 7or. Dock styrde jag lite fel väg en gång och så krånglade vi till det i ena galoppen, så 63% till slut. Men kul att veta att han kan hålla sig från busigheterna när vi är ute :D det var ju faktiskt det vi skulle kontrollera idag!


Tävlingsredo Mover som spanar in någon hästkompis ;)

Dan före dan

I onsdags var vi på genrep hos Veronica. Vi tränade på att åka transport och gå in snällt i transporten *host*. Även om han hare varit i det ridhuset en gång förut var det inte hemmaridhuset, så även det var väl bra träning gissar jag. Mover var lydig, helt okej i formen och gjorde skapliga halter - så matte är nöjd. Det där med lastningen får nog dock bli en träningssak under sommarn.
 
I morn är det dags att åka till Sunne och träna på att springa fint även i ridhustält och med dressyrstaket och läskiga dommare. Men Men, får trösta honom med att det inte finns nån omväg till att bli dressyrhäst ;)
Har fått en bra starttid, nästan så tidigt som möjligt. Jag hoppas på lite lugnare framridning, att han hinner vänja in sig med ridhuset i collecting-ring och att det inte hunnit komma så mycket publik som väsnas på läktaren!
 
Min uppgift blir att vara Movers mentala stöd (hur tänkte jag där ens?!), komma ihåg vägen och helst försöka rida lite ordentligt också. Fokus på vägar (Tips från coach Elin)!
 
Tur att Elin och Frida är med som hästskötare känner jag! Dom kommer nog få lite och hålla ordning på :D
 
En annan bra sak med att starta så tidigt är att man kommer hem i skaplig tid. Och eftersom Mover tycker att det är en superdålig idé att stå stilla, inte minst i en transport, så blir det nog hemfärd så snart vi är klara.
 
Önska oss Lycka Till!
 
(www8.idrottonline.se)

Kvällsmat

Såhär såg det ut igår när Micael fixade kvällsmaten :) vet inte vad han fjäskade för? ;)




RSS 2.0