Sommarmusik tjugohundratolv

Joo, även om jag inte lyckades köpa nån ny bilstereo (min funkar bara när den vill..) har jag fått låna en. Så nu slipper jag lyssna på radio på heltid! Förhoppningsvis blir baslådan inkopplad någon gång den här veckan också, ä allt på tia dä!
Meen.. Det här ä typ vad som spelas i min bil för tillfället:
.
.
.
.
.
.
.
.

War Horse

Nu ligger till och med Lejonkungen i lä tror jag... Ni lär se den!
Men ett tips, ladda upp med kuddar, filtar och nån och hålla i handen.

Ingen lek.

Jaha, då var det ca 12 timmar kvar av en härlig semester..
Solen har för det mesta lyst med sin frånvaro men några timmar på altanen har jag väl ändå fått till.
Annars har jag nog mest tagit det lugnt, och gjort precis vad jag kännt för! GÖTT :)
.
Ser att jag helt har glömt bort och berätta om en galen kväll i Malung förra torsdagen. Dom flesta har nog hört den muntliga versionen men för er andra kan jag nog sammanfatta den som kanske den roligaste kvällen på länge (faktiskt i klass med Höljes?!). Vi åkte mycket merca, hittade roliga saker och "aktiviteter" efter vägen, fest med en Stockholmare på tågstation i Malung till kanske halv 6 (va vi sist därifrån kanske?), frukost på Bilisten i Torsby vid 7 och sen (o)vanlig härjing på törj i Torsby. Avslutade med efterfest hos mig. Somnade dock inom 5 min, de andra va vakna till ca 11.... Jävligt rolig kväll var det iaf :D
.
Nu till den här veckan då..
Onsdag gjorde jag lite vettiga saker på fm. Sen bar det iväg till Karlstad för att köpa ny bilstereo.
Som vanligt tog beslutsångesten över, och jag kunde inte bestämma mig = ingen stereo med hem.
torsdag hade jag en mysig dag i solen med härligt folk. Var även ute och red en sväng, passade på att gå ner till Fryken och plaska lite med hästarna eftersom det var så varmt. Dagen avslutades med minifest i Oleby hos Frida. 
Var hemma och hade halvtråkigt på fredagen så bestämde mig för att bjuda hem Frida och Henrik på romantisk middag bestående av tacos. Gjorde även pannacotta till efterrätt. Innan dess hann jag med att följa med en kompis till Karlstad och köpa en bil också. På kvällen blev det att extraknäcka som chaufför till Sunne, som tack för det fick jag dimljusböter av fabror Polisen . .. .
För att helgens ekonomi skulle gå ihop bestämde jag mig för att köra även på lörda, till den som ville betala min fina böteslapp. Gick sådär men fick ihop mer än hälften iaf. Blev alltså Sunne en kväll till.. Konstaterat att det nog är min tur och dricka nästa gång.
Idag är det söndag och jag har spenderat några timmar av min sista lediga dag på altanen. Jag har även varit till ridskolan och sett på ponnydressyr och nu har jag precis kommit hem från glassäting med Elin och Frida. Trevligt! Funderar på om jag ska sätta på War Horse och gråta mig igenom resten av kvällen kanske? Har hört att risken är rätt liten att man kommer undan den utan nämligen. 
 

I min ensamhet

Efter gårdagens skräckkväll nöjer jag mig med Top Model, ost, kex och ett glas vin ikväll ;)


Storstädning!

Idag har jag varit duktig och städat mitt lilla hus :) gött och ha det gjort så jag slipper tänka på det dom sista semesterdagarna. I morgon hoppas ja på fint väder så jag kan vara ute!


The woman in black

Har precis sett en av dom läskigaste skräckfilmerna nånsin. Där rök nog min nattsömn inte bara inatt utan resten av veckan oxå. Men får väl skylla mig själv när filmen råka va bra för en gångs skull :P aja, nu blir det hem å göra nått lugnande... Om ja inte tar det säkra före det osäkra och stannar kvar hos Frida och Henrik?


Jag känner en båt!

Förfestar på älva :) hoppas vi inte sjunker den här gången!!


Åker STORT.

Helt plötsligt blev dä timmerbilsåking å nån blå börk :) Inge fel dä na, ä ju semester!


Dansbandsveckan i Malung

Är på Västerdalaträffen (?) i Malung och njuter i solen, med den här fina utsikten :)


Ps. Träningsvärk jävlar idag!

Precis kommit hem från Östmark där jag, Mari, Ida och Erika har sett på fotboll (fotbollsnörden i mig slog till igen). Första matchen va väl ganska kul men sen kom alla knott å åt upp oss så det blev drygt och vi åkte hem innan andra matchen va klar. Kul kväll iaf, å fin utsikt ;) Kanske ska börja se på lite fler matcher? Hmm..


1a semesterveckan snart avklarad.

Mån-Tors: Flyinge!
Fre: Tog nog mest igen mej från tidigare i veckan. Tror jag? 
Lör: Långtråkig dag som ledde till en ngt rastlös Charlotte. Slutade med att Frida fick köra och Henrik fick dricka öl, och så en tur till Pusta, där det faktiskt var roligare än väntat. På vägen hem pimpade vi Eddie och Robins hus, blev så fint så...
Sön: Lurade bakfyllan med att gå till stallet direkt jag vaknade. Var till ridskolan med Elin och Izza och hoppade lite. Wromskij är så himla snäll, bara och styra dit man ska så hoppar han allt i alla lägen känns det som. Var kul :) Gissar dock på ordentlig träningsvärk imöra!!
Nu blir det mys i soffan till nån dålig film tills jag somnar. 

Söndagsmys med den sötaste!

Elsa har fått en ny favoritplats i soffan, nämligen hängandes från ryggstödet... Tydligen väldigt skönt!


Kolasnittar!

Blev sugen på småkakor förut så bakade kolasnittar :) så nu ä ni välkomna på kaffe om ni har tråkigt! Har faktiskt vart lite fint väder idag också, så någon timme har spenderats i bikini på altanen. Gött! Annars vet ja inte vad som händer ikväll, ä nog lite sugen på och hitta på nått men vet inte vad?! Förslag?


En riktig hästmänniska

Tack http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/7/En-riktig-hastmanniska/ 
för att min fredagskväll just blev lite roligare.

Falsterbo 2012

Har haft några jättehärliga dagar nere i Skåne.
Mysig camping, fina hästar, mycket shopping (jag har inte ens nån häst ju??!!),
halvdåligt väder, bil som gick hela vägen och naturligtvis KalasBritt, MiniMimmi och PajLisa.
Tack för en kanonbra semester!
Nästa år åker vi igen, visst?
 
Tyvärr har jag varit dålig på att fota, men när jag fått alla kort från Fridas kamera så kan ni nog få se lite bilder också :)

Bil i plural?

Står i bilkö i Gbg, gäller å göra dä bästa av situationen ;)


Stugan :)


Framme!

Kommit fram till våran mysiga stuga :) har precis varit på handling i Trelleborg, åkt mot enkelriktad i hamnen och hunnit med en blixtvisit på McDonalds. Nu blir dä tacos å vin ;)


Söndag kväll igen. Men nu känns dä faktiskt inte alls drygt mä tanke på att semestern har börjat :D . Fredakväll var jag som ni vet på Brevika och åt god mat med kollegor, både från Torsby, Sysslebäck, Sunne och Säffle. Var trevligt som vanligt, och kul att de andra kontoren var med :) tack vare Ulf och Maria i Säffle lyckades de även lura Isabel att hon skulle packa så hon kunde vara borta en natt, vilket innebar att jag fick sällskap av henne natten till lörda :D KUL! På lörda var det därför sightseeing i Torsby, Östmark och sen till Mormors Glasscafe i Lysvik för "lunch". Efter det bar det iväg till Säffle och ett varv där. Tack för en trevlig kväll och dag, kul att ses!! :) . I dag har jag inte gjort nånting alls. BMWn har varit på service hos Anders och jag har alltså varit lämnad hemma handikappad helt utan bil. Hann ist med tre filmer och ett antal kaffekoppar ur min nya bordstermos :P skön dag! Nu ä ja laddad inför en fullspäckad vecka längst ner i Sverige!


Falsterbo Horse Show

Har ju glömt och berätta att vi ska till Falsterbo å se på fina hästar ny i veckan! Så imorgon åker jag, Frida, Louise och Elin 63 mil neröver :) kommer hem igen på torsdag om allt blir som planerat. Hoppas på en fungerande app så jag kan hålla er lite uppdaterade iaf :P


Titta vad jag hittade!

Är nog egentligen lite sugen på och skaffa mej häst nu igen..
Har ju fått lite förkärlek till Welsh Cob sen jag red Memory så sökte lite på Hästnet, och titta vad jag hittade då.. 
Joo, Memorys första föl som nu har växt upp till en snygg D-ponny (lite synd med western stuket dock..). 
Som tur var (?!) är han lite för dyr för mig, annars kanske det hade blivit svårt att låta bli :P
Det syns så väl att det är Memorystam med det ansiktet. Dom snällaste ögonen, fin vit bläs och lockig fuxfärgad pannlugg. Åååå!
Ytterligare en anledning till att det börjar bli läge å ringa Jessica och höra hur de har det. 
.
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=618331
.
 
Welsh Cobvalack!. Hästar säljes
 
 

SEMESTER :D

Invigs med ett vinglas på Brevika med ett gäng Fastighetsbyråare!
.

Två sommarfavoriter.

.
 

Don't start what you can't finish?

 
.
Eller?
 

HÖLJES 2012

Då va årets bästa helg över igen. Den har bestått av god öl, mycke vin, blöta solstoller, GARNerade husvagnar, skön musik, finast vattentäta skywalker och förståss massa underbara människor, tänk va jä gillä ne!! .. Å Höljes förståss!
.
Har varit skitkul, men alldeles för kort egentligen. Vädret var lite väl regnigt speciellt på sönda men uppehåll på lörda som tur va. Va himla lessamt å åka därifrån på sönda, hade lätt kunnat stanna nån dag till. Längtar redan till nästa år! :D 
.
Bara två dar kvar till semester nu å ;) Och om 5 dar är vi nere i skåne och testar livet som hästnördar. Ska bli himla gött lurer ja på!
.
 
Ta en öl!

RSS 2.0