Höljes nästa!

Hej och förlåt för lite dålig uppdatering. Min bloggapp verkar ha slutat fungera i samband mä nya designen och jag har inte riktigt orka komma på varför. Förberedelserna inför Höljes har varit i full gång, vilket innebär att ja knappt hunnit starta datorn i veckan. Hoppas nif förlåter mej ;)
.
Dom har ju varnat för värdelöst väder hela veckan.. Men såhär ser prognosen ut just nu. NÖJD :D 
Betydligt bättre än 10 mm regn och molnigt. Nån måste tycka att vi ä värda lite sol och släntväder där uppe! 
.
. 
.
Väskan är packad, husvagen är på plats, Bolaget är rensat, WNP är tankad. Jaa.. Vi ä nog på väg verkar det som :)
.
La ni märke till WNP? Just det.. Min golfbil ska göra comeback. Det har städats, tvättats, bytts däck, tappats däck, fixat nya hjulbultar, bytt stereo, styrt upp ljud m.m. m.m... Så förhoppningsvis går den hela vägen upp och tillbaka. Några små detaljer som punktering och sköören blockpackning men dä va väl inte så noga? Kanske?
.
ÄR GRYMT TAGGAD INFÖR BÄSTA HELGEN PÅ HELA ÅRET! Vi syns i Höljesdimman ;D
 

MIDSOMMARNATT

Hela dagen i går var mer eller mindre konstig, men hade en superkul dag!
Började med att jag blev väckt av Kola och Thomas kl 05.30.. Då ville dom komma å hämta cigaretter, och en nyvaken Charlotte passade på att bjuda på frukost. Satt på altan och njöt av solen ett tag innan vi kom på att vi skulle ut och åka lite bil... Först till Kolas farfar och leta efter en försvunnen väg, sen vidare till en skog där vi letade efter nån gammal bunker som dom hade fått för sig dom hade sett?! Aja. Sen ville jag iaf leta reda på en sjö som jag visste fanns i närheten. Så blev några promenader i skogen tills vi hade hittat allt vi letade efter :P
När vi var klara åkte vi och hämtade upp Henrik, köpte glass och sen vidare till Thomas föräldrars väg där vi kollade på Borejoggen (Midsommartradition i Torsby där man går/springer en bana runt Torsby på typ 8,5 km, jag föredrar dock att sitta i en slänt och titta på istället). Det ser jobbigt ut dädär.. Påminn mej om att det nog inte är nån bra idé om jag mot förmodan skulle komma på att jag kanske borde anmäla mig nått år.!
Efter Borejoggen blev det hem för att duscha och göra sig i ordning inför kvällen. Henrik hämtade upp mej typ vid 3, och då var det bara att öppna första ;D
Förfesten/inflyttningsfesten hölls hos Frida och Henrik i deras nya lägenhet. Har nog inte haft så roligt på länge! Va grymt kul, mycke härj, bra musik, god mat.. Ja, "Det rosa huset som är vitt nu" är nu ordentligt invigt, och Grannhuset också förstås. Klockan blev ganska mycket innan vi drog till Faktoriet, proppfullt som vanligt, vilket innebar att vi kanske var inne i typ 15 min, sen tröttnade vi och gick ut - och åkte hem. Men, tack vare en ganska tidig hemgång i går, så mår ja inte alldeles för dåligt idag. Gött!
.
Bilder från en härlig midsommar:
.
Skogen med den försvunna bunkern.
.
Den försvunna sjön som hittades :)
.
Kola försöker göra inbrott i "Grannstöga" medan Frida gör allt hon kan för att stoppa honom..
.
.
Men det här med att bara jobba 4 dar, och sen va ledig 3 dä tror ja starkt på! Tänkt va gött om man skulle kunna ha det så varje vecka? Känns kanon att det bara är lördag idag, och inte söndag. Nu blir nog en kaffekopp framför nån dålig film, sen ska jag till Frida och Henrik och äta rester från igår. Lagom dag lurer jag på.

Höljes närmar sig.

Längtar som bara den, å nu ä finerst skywalker på plats å :D SnartSnartSnart! Å nu jävlar hoppas vi på fint väder (inte 60 mm regn tack.)


Söndagsmys..

Med jordgubbar, glass och kaffe :)


Sötisar!

Var till Önnerud och hälsade på mina sötnosar förut. Åå! Kanske ska försöka övertala Elsa om att vi ska adoptera en? ;)
.
Förresten bjöd mamma på examenstårta oxå, gött! :) får nog åka förbi på 11 kaffe imöra igen lurer ja på.


Hård arbetsvecka pågår!

Fördelar med att sluta halv 11 på kvällen:
- Behöver inte ens fundera på vad man ska se på tvn, du hinner troligtvis inte ens sätta på den innan det är läggdax.
- Slipper även fundera på vad man ska småäta till programmet man ändå inte hinner se.
- Ingen risk att man råkar bli fotbollsnörd, eftersom man varken hinner träna fintar alá Anton Hysén eller se på nå Em.
- Du behöver inte må dåligt för att du inte har ngt liv, det hinner du ändå inte med.
- Kan garantera att du somnar gött när du väl får lägga dej.
- Du tjänar mer (eller oxå inte - men det är lugnt - du hinner ändå inte göra av med nåra pengar).
- Visst, den dagliga promenaden i all ära. Men jobbar du mer än 14 timmar på en dag så är det okej om du skippar den.
.
Vad tror ni? Räcker det nu? :P jag ska iaf sova! Upp kl 05.30 i morgon igen...


Inte som Borås na..

Tänk va härligt å bo i Torsby där man kan gå hem på kvällarna fast att det är mörkt!


Städa?

Såhär ser det ut hemma hos mej just nu... Har precis vart t mamma och hämtat alla grejer jag har haft kvar där i vinter. Fråga mej dock inte var ja ska få plats med allt nu? Bygga friggebod lite snabbt kanske? Nån som vill va mä? :P


Nationaldagen.

Tack för en ledig dag såhär mitt i veckan, känns himla lyxigt. Dagen har bestått av: Sovmorgon, öppet hus på ridskolan, smörgåstårta, och sol på altanen förstås :) härligt! Va ute å tog en promenad i ett ngt schizofrent väder oxå, super fint första halvan och regn andra. Störtskuren kom iaf först när ja va hemma under tak igen. Tur!! Men nu laddar vi för två dagars jobb igen..


Havrepappa

Sitter och fördriver kvällen med läsning från Havreppas blogg. Ingen blogg jag läser dagligen - men ska nog ta och börja med det. Han skriver bra grejjer, och mycket stämmer ju faktiskt nästan till 100 %, då känner man igen sig och sitter och ler för sig själv!
.
Nägra favoritinlägg:
http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/3/Dressyrtavlingar-for-dummies/
http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/4/Havrepappas-skyltverkstad/
http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/5/Jag-lever-enligt-protokollet/
http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/5/Favorit-i-repris-Houdini/

Årets kattungeskörd!

Precis varit hem till Önnerud och hälsat på dessa två godingar :) 1,5 timme gamla ungefär. Gud va mysigt det är med djurbebisar av alla de slag!

.

 


Fredag!!

Dagen har gått i ett. Först jobb å fullt upp, sen hem å ut på en promenad för å gå ner lite i varv. När ja kom hem fick ha nån konstig ide om å rensa rabatten.. Kan dock konstatera att dä inte riktigt va min grej. Hur vet man va som ska va kvar eller va som ska bort egentligen? Hoppas verkligen ingen har planterat den med en bra plan en gång i tiden?! Nu ä det iaf mys i soffan med en fredagsöl och final i Lets Dance :D
.
(Hittade finaste rosa trädgårdsvantarna på Karl Hedin härom dagen!)


RSS 2.0