Säg Hej till min nya lilla vän

I måndags var jag och Amanda och hämtade hem min supersöta Ines! Hon verkar ha ett toppenpsyke, tuff och orädd, gosig, busig och verkade ty sig till mig direkt :) inte förskräckt när det kommer folk eller när jag har haft med henne och åkt bil eller varit till mamma och hälsat på. Känns bra! Nu ska vi bara träna lite mer på och inte använda köksgolvet som toalett så är vi redo sen :P just nu ligger hon på favoritfilten och myser. Söt visst? ;)


Sommar ♥

Mycket kul på gång nu! Gör nu sista veckan innan semestern och sen ska jag bara må gött i 3 veckor. Midsommardagen åker jag och ett gäng till pappas stuga vid Rangsjön. Där ska vi grilla, bada, dricka öl och sen åka och kika på Top Cats. Kommer bli riktigt mysigt! 
Efter lite återhämtning på söndag blir det en tur till Hallsberg för att hämta hem min sötnos sen på måndag. Uu vad jag längtar! Får bli några hemmadagar med Ines innan det är dags för Johan-träning, dressyrtävling och sist men inte minst HÖLJES :D Det är så gött att det är sommar och ljust på kvällarna, dagarna blir så mycket längre och man hinner med massa mer, det är härligt!

. saknar min skrotkatt ♥. 
 
 

Tävling!

Dressyrtävling på ridskolan igår! Mover kändes fin, pigg, lydig och verka tycka det var roligt :) startade LC:1 och var en helt annan häst en sist, inte alls lika spänd och skeptisk. Skönt! Lite tråkigt att slutpoängen vara var 1 poäng högre än sist, men är väl så med bedömningssporter och olika domare dömmer ju olika.. Jaja, huvudsaken är att det känns som att vi är på rätt väg, och att vi har fått ytterligare en träning inför våran första lokala start i början på juli :)

Idag har jag haft en riktigt slappdag.. Sov länge i morse och sen blev det inte mycket mer gjort. Läst lite bok, tagit en ridtur och lagat mat. Härligt med sånna dagar, dom behövs :) på taal om det har jag bara 2 veckor kvar tills jag går på semester!!


Haha!

 

Ines ♥

I helgen var det crusing med efterföljande Graneviksfest. Dagen bjöd på härligt riktigt härligt väder och jag trivdes fint bak i pappas fina cab. Framåt kvällen blev det grillat hos Frida och Henrik och sedan fest i roligaste Highjackersbilen :D Kul dag, kväll och natt ;)
 
På söndag tog jag med mig Elin till Hallsberg. Där träffade vi min nya familjemedlem Ines. Sen Elsa försvann har det varit väldigt ensamt här hemma och eftersom jag alltid har sagt att jag en dag ska skaffa en liten vit hund så tyckte jag att det var bra läge nu... tydligen. Ines (eller Lambolina som hon egentligen heter) är en bichon frisé/dvärgpudel som ska hämtas efter midsommar. Gissa om jag längtar?!
.
 

Nya modet?

Såhär såg Movers hov/sko ut i torsdags när jag kom till stallet och trodde att vi skulle på hoppträning...
 
Vet inte hur han har fått till det.. men någon som har sommarkänslor kanske? Tur att hovslagaren kommer i morgon! Och va kanske lite skönt med en ridfri helg också känner jag :)
 
Förövrigt har hästarna börjat att gå ute på nätterna nu, härligt! 

RSS 2.0