Glad påsk!

Dagarna (och veckorna!) går så snabbt. Hinner inte med någonting som jag borde känns det som. 
Har i alla fall haft hela 5 dagar "ledigt" nu i påsk, skönt.
Fredag körde jag till Elmia. Helt okej, även om gänget var betydligt lugnare i år än förra. Kul att komma ut och se sig om lite i alla fall. 
lördag bjöd Micaels föräldrar på grillat (årets första!) och dagen gick fort. Avslutade med ett dressyrpass på ridskolans stora utebana där Mover kändes superfin, speciellt i galoppen, som vi fortfarande kämpar med :)
Söndag fyllde lillebror Albin år, så då var det mat och tårta i Önnerud. Efteråt åkte jag till stallet och badade och fixade allt inför måndagens tävling.
Precis. Måndag och debut i LB:1 på bortaplan, nämligen Forshaga. En jättemysig ridklubb där allt bra bra ordnat och flöt på super. Jag och Mover startade som ekipage nr 2 i klassen ochsatte ribban högt med 67,07% :D Han kändes egentligen lite matt, och därmed också lite tung fram. Men det var tydligen inte något som syntes så väl så fick massa bra poäng vi är nöjda över! Gött och veta att vi kan få till det vi också. I slutet av klassen kröp det dock förbi några ekipage, så vi slutade på en 3e plats, med bara 1,5 poäng upp till 1an. Är såklart supernöjd med det, och tycker väl att det är en gul rosett som passar bäst in på påsk ;) Är även väldigt nöjd med att Mover (hittills) verkar sköta sig så fint på tävlingsplatserna. Hemma är han någon helt annan och man vet aldrig om det är jag eller hästen som kommer hem först från ridturerna :P
Igår, tisdag, hade vi tid bokad i Karlstad. Vi passade på att kolla sadel, kolla tänder och vaccinera. Skönt att få allt avbockat. Nu är det bara dressyrsadeldjungeln som vi ska försöka ta oss igenom. 
 

Kommentarer
Postat av: Linn - www.linnlilja.se

Vart va du och kollade sadeln? Grattis igen till fina procent och fin ritt i Forshaga :D

2014-04-24 @ 13:51:51
URL: http://linnlilja.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0